Årsmöte 2018

Alla klubbmedlemmar önskas varmt välkomna till Årsmöte

Tid: Söndagen den 11 mars, klockan 15.00.

Plats: Hos Eva Sulzer, Svartgrindsvägen 13, Timrå

På dagordningen: sedvanliga årsmöteshandlingar. Vi beslutar om viktiga frågor (och aktiviteter) för det kommande verksamhetsåret. Eventuella motioner skall vara styrelsen tillhanda senast den 4 mars. Ta chansen att vara med och påverka!

Klubben är i stort behov av nya krafter för att genomföra klubbens åtaganden och aktiviteter – ett arbete som är både roligt och givande! Vi är också i behov av mer folk till styrelsen. Vi välkomnar så många som möjligt att bidra till detta arbete!

Efter mötet bjuder klubben på fika!

Vägbeskrivning: Ta av från E4:an vid trafikplats Vivsta i riktning mot Fagervik/Vivstavarv. Fortsätt på Södra Fagerviksvägen ca 500 meter och sväng höger in på Vivstavarvsvägen. Efter 350 meter sväng höger in på Svartgrindsvägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s